Cam model worden

Er is geen speciale training of opleiding nodig om te cammen als model. Iedereen van 18 jaar of ouder kan een webcam model worden. Helaas rust er voor sommigen een taboe op deze vorm van werken vanuit huis en is deze vorm van extra geld verdienen nog steeds relatief onbekend.

Toch zijn er veel thuiswerkers, zowel mannen als vrouwen, die vanuit hun eigen huis een mooi extra inkomen verdienen. Webcam-huiswerk is een van de beste vormen van thuiswerk en geeft je de grote flexibiliteit als het gaat om het toewijzen van je eigen tijd en invulling van de aard van het werk.

Wat betekent thuiswerken als model?

Hierover bestaan helaas veel misverstanden. Veel mensen denken dat een webcam model een jonge vrouw van rond de 20 is met een super strak figuur, die constant naakt ligt, met haar benen gespreid voor de camera en doet alsof ze elke 5 minuten klaarkomt. Gelukkig is dit niet waar, werken als webcam model is veel gevarieerder dan dat. Als het zo eenvoudig zou zijn als in het voorbeeld, waarom zouden bezoekers dan een camsite bezoeken in plaats van een pornofilm huren of online bekijken? Een film huren of online kijken is goedkoper en de kijker zou dan hetzelfde zien!

Ten eerste zijn er naast vrouwelijke ook mannelijke modellen en op veel andere camsites zijn ook stellen actief. Daarnaast varieert de leeftijd van de modellen sterk en zijn er veel verschillende type dames en heren actief. Per model variëren de aangeboden mogelijkheden en worden er andere tarieven gehanteerd.

Bezoekers van webcam sites zijn wel voornamelijk mannelijk en ze hebben uiteraard verschillende fantasieën. Je zou kunnen zeggen dat elk potje een deksel heeft.

Bezoekers van webcam sites zijn voornamelijk mannen en ze hebben uiteraard hun verschillende fantasieën en behoefte. Toch zou je kunnen zeggen op elk potje past een deksel. Bij webcammen gaat het om meer dan uiterlijk.
Zeker: er zijn mannen die vooral houden van grote borsten of slanke vrouwen, mannen die een voorkeur hebben voor getint of blank. Maar wat hen echt aanspreekt is dat ze echt met je kunnen kletsen, hun fantasieën kunnen delen of gewoon aandacht hebben.

Daarnaast is ook je presentatie belangrijk. Niet per se je uiterlijk, maar de sfeer die je creëert. Romantisch of donker? Bent je een naïef of zeer ervaren? Met behulp van de juiste kleding, omgeving en accessoires kun je veel bereiken en een bepaald publiek interesseren.

Tips

1. Presentatie is belangrijk. Niet per se je uiterlijk, maar meer de sfeer die je creëert. Romantisch of donker? Bent je naïef of zeer ervaren? Met behulp van de juiste kleding, omgeving en/of accessoires kun je veel bereiken en een bepaald publiek interesseren.

2. Weet te prikkelen. Ook als je niet direct uit de kleren wilt gaan is het belangrijk dat je de aandacht van de bezoekers weet vast te houden, maak het spannend, maak het sensueel en zorg ervoor dat je bezoekers met een fijn gevoel weggaan.

3. Gebruik accessoires of items. Wil je niet herkend worden of wil je een bepaald type spelen? Op het internet kun je voor weinig geld een pruik kopen. Denk bijvoorbeeld aan een pruik met mooi lang zwart, rood of blond haar. Of een pittig kort hoofdje. Met een beetje make-up zie je er heel anders uit (en wellicht belangrijker, niet direct herkenbaar!).

Ook zijn er veel bezoekers die vallen voor een bepaalde stijl. Dit kan variëren van verlegen kamermeisje tot dominante politievrouw. Het is niet per se nodig om je aan te kleden, maar als je ervoor zorgt dat je in je rol zit en de juiste kleding draagt, kan dit ervoor zorgen dat veel bezoekers bereid zijn om steeds weer te betalen om je te zien! Vaak voel je je ook heel anders in een bepaalde outfit en dat straal je uit! Met als gevolg meer bezoekers en wie weet ook je eigen seksuele ontwikkeling.

Basis benodigdheden

Wat je sowieso nodig hebt voor dit werk is een goede webcam (bij voorkeur HD) en natuurlijk een dosis enthousiasme. Webcammen is erg leuk, dus laat je bezoekers zien dat je er zin in hebt!

Waarom niet gewoon cammen via de ingebouwde webcam van je laptop, kun je je afvragen. De reden hiervoor is dat wanneer je je lichten een beetje dimt, het beeld van standaard webcams nogal korrelig, dit is niet echt aantrekkelijk.

Je denkt waarschijnlijk waarom kan ik niet cammen met de camera in mijn laptop? De belangrijkste reden om dit niet te doen is dat wanneer je je lichten een beetje dimt, het beeld van standaard webcams nogal korrelig wordt. Dat is niet echt aantrekkelijk en maakt je minder zichtbaar. Een HD-webcam zorgt ervoor dat je bezoekers ondanks de gedimde verlichting toch een helder beeld krijgen. Gelukkig zijn HD-webcams tegenwoordig vrij goedkoop en betaalt deze investering zich in een mum van tijd terug.

Extra’s

Wil je niet herkend worden of wil je een bepaald type spelen? Op het internet kun je voor weinig geld een pruik kopen. Denk bijvoorbeeld aan een pruik met mooi lang zwart, rood of blond haar. Of een pittig kort hoofdje. Met een beetje make-up zie je er heel anders uit (en onherkenbaar!).

Ook zijn er veel bezoekers die vallen voor een bepaalde stijl. Dit kan variëren van verlegen kamermeisje tot dominante politievrouw. Het is niet per se nodig om je aan te kleden, maar als je ervoor zorgt dat je in je rol zit en de juiste kleding draagt, kan dit ervoor zorgen dat veel bezoekers bereid zijn om steeds weer te betalen om je te zien! Vaak voel je je ook heel anders in een bepaalde outfit en dat straal je uit. Het kan wat toevoegen aan je eigen seksuele ontdekking.

Verdien meer

Met de webcam thuiswerken wordt je per minuut per bezoeker betaald. Het leuke is dat er ook meerdere bezoekers tegelijk kunnen worden ingelogd. Als er bijvoorbeeld 4 bezoekers tegelijk naar je kijken, verdien je 4 keer zoveel.

Wordt een model

Enthousiast geworden en wil je je aanmelden als webcam model? Dit kan vrij snel geregeld worden. Na het doorgeven van de benodigde informatie kun je direct beginnen met het cammen. Je bent vrij om je eigen tijd te regelen. Er is geen minimum of maximum aantal uren.

Je kunt je aanmelden door gebruik te maken van ons aanmeldingsformulier of door de online aanmelding door te lopen. Voor hulp bij de online melding, klik hier.

Welkom bij ons enthousiaste team!