Online aanmelden als model

U kunt zich gratis en geheel vrijblijvend als model aanmelden op onze website door gebruik te maken van de volgende pagina:
Registreer als model

De pagina ziet er als volgt uit:

Als je eerst meer te weten wilt komen over werken als cammodel, klink dan op de volgende link: Cam model worden.
Op deze pagina staat meer informatie over het werken als cammodel, zo geven we een aantal tips en ideeën en benoemen we een aantal voordelen en vereisten.

Je vult hier je voornaam, achternaam en de gewenste (vrij te kiezen) gebruikersnaam in. Kies zelf een wachtwoord en vul een geldig e-mail adres in dat wij gebruiken als  verificatie voor je account en daarna gebruiken om als contact op te nemen (voor onze administratie).

Onder het kopje “Administrative Records” kun je eventueel extra informatie geven die wij ook ten behoeve van onze administratie gaan gebruiken invullen.

Vul hier in hoe je de uitbetaling wilt ontvangen en op welk bankrekeningnummer de uitbetaling gedaan kan worden. Dit mag ook op een later moment worden ingevuld als de registratie is voltooid, maar wij kunnen pas uitbetalen op het moment dat deze gegevens bij ons bekend zijn.

Uiteraard gaan we zorgvuldig om met de door jou aangeleverde gegevens. Vanuit privacy oogpunt en de eisen die de AVG wetgeving stelt zullen deze niet worden gedeeld met anderen.

Wat gebeurt er na uw aanmelding?