Chat modi

Onze webcams kunnen in meerdere chatmodi worden gebruikt .

Aangepaste kamermodi: groepsvideochatmodi

Het model selecteert de chatmodus wanneer hij/zij live gaat.

Voorbeeld groepmodi: gratis / betaald / platina, evaluatie / consult of gratis / topless / naakt.
Voor elke modus zijn verschillende instellingen geconfigureerd, zoals kosten per minuut (0 voor gratis modi), speciale modi, automatische periodieke webcam-snapshots, archivering van webcamstream en geautomatiseerde publicatie van gearchiveerde streams als video’s.

De groepsmodus wordt geselecteerd door het model. Het model selecteert deze modus wanneer deze live gaat (voordat de sessie wordt gestart).

Groep PPV 

Een model kan ook een chat starten in de betaalde groepsmodus. 
Alle klanten, die zich aanmelden, worden na een uitstelperiode per minuut in rekening gebracht. 
De groepskosten per minuut zijn te zien in lijsten en in de chat bij toegang. Modellen kunnen hun eigen aangepaste groepstarief per minuut definiëren.

Speciale gebruikersmodi

Deze worden door de klant geselecteerd bij het betreden van een bestaande chattoom. Bij het openen van chat vanuit webcamvermeldingen kunnen klanten speciale modi selecteren, waarvoor meestal extra kosten gelden:

 Tweerichtingsmodus:  indien ingeschakeld, kan een beperkt aantal klanten hun webcams starten tijdens groepschat (voor eenvoudigere communicatie met performer). Alleen modellen kunnen hun stream zien en moeten extra betalen voor dit privilege. Het publiceren van webcams brengt extra serverbelasting met zich mee.

Voyeur-modus : indien ingeschakeld, kunnen klanten modellen bekijken zonder deel te nemen aan chat. Ook wordt hun gebruikersnaam tijdens live-sessie verduisterd. Modellen weten niet bij live de naam van de gebruiker die als voyeur aan het kijken is, maar de voyeur-gebruikersnaam wordt na de sessie weergegeven in de sectie transacties. 
Geweldig voor klanten die willen deelnemen aan openbare sessies, maar niet willen communiceren.
Voyeur-modi kunnen ook worden ingeschakeld voor privéshows (dus als klanten betalen om de privéshow van een model te zien).

Willekeurige videochat met volgende knop

Een willekeurig matchmaking-systeem voor klanten of modellen is beschikbaar in de onze oplossing om snel tussen chatrooms te schakelen.

Random chat is beschikbaar met de ‘Volgende-knop‘. 
Hiermee kunnen klanten snel naar een ander modellen gaan (zonder de chatinterface te verlaten).
De volgende chatroom wordt geselecteerd uit rooms die recentelijk online actief zijn.

De knop ‘Volgende’ kan worden gebruikt om naar beschikbare gratis of betaalde chats te navigeren. 

Wanneer klanten betaalde chatrooms betreden, bevat het welkomstbericht details, waaronder groepskosten per minuut en respijttijd. Ook een speciaal kamerpictogram met de betaalde modus.
Wanneer een klant naar een betaalde kamer gaat (indien ingeschakeld via de instellingen), wordt de klant niet meteen in rekening gebracht omdat er een respijttijd is (configureerbaar). 
Als de klant naar de volgende chatroom gaat of de chat sluit voordat de respijttijd is afgelopen, worden er geen kosten in rekening gebracht. Ook het welkomstbericht van een betaalde chatroom heeft een speciaal pictogram dat de betaling aangeeft.